Genzõ: beeldbellen, chat en smartglasses

Veilig, Makkelijk en Mobiel!

Genzõ is de alles-in-1-app voor de gezondheidszorg waarmee je kan chatten, beeldbellen en met smartglasses informatie overdragen.

Wat Genzõ zo speciaal maakt is dat het volledig met en door mantelzorgers, verpleegkundigen en artsen is gemaakt. Daarom sluit het precies aan bij de behoeftes van elke zorginstelling. Genzõ is beschikbaar voor iOS en Android

Smartglasses

Een van de unieke eigenschappen is de ondersteuning van smartglasses. Steeds meer zorg wordt thuis gegeven. Daarom hebben wij rekening gehouden met een perfecte mobiliteit. Het gebruikt van Genzõ in combinatie met smartglasses noemen we deskundigheid op afstand. Ondersteuning in de praktijk terwijl je handen vrij zijn.

 

Uw eigen organisatie

Voor uw organisatie kan er een eigen groep aangemaakt worden binnen Genzõ. Binnen deze groep kunt u ongelimiteerd subgroepen aanmaken. U kunt vervolgens zelf uw beheer regelen. Zo kunt u uw organisatiestructuur terug laten komen in Genzõ. Genzõ maakt daarnaast onderscheid tussen medewerkers en patiënten. U kunt dus met hetzelfde gemak met uw patiënten praten en met uw collega’s overleggen.

Kom in contact >

 

Delen van apparaten

Ook is het met Genzõ mogelijk dat meerdere mensen een apparaat kunnen gebruiken. Zo kunnen tablets en telefoons binnen het team makkelijk met elkaar gedeeld worden. De profielen van de gebruikers zijn uiteraard allemaal apart beveiligd.

Daarnaast verzamelen wij geen informatie over uw gebruik van Genzõ. Zelfs wij van 1Minuut kunnen niet bij uw gegevens! Privacy staat bij ons enorm hoog in het vaandel. U heeft dan ook de volledige controle over uw persoonlijke privacy instellingen.

Veilige Communicatie

Genzõ maakt gebruik van private encryptie middels een uniek beveiligingsmodel. Niet alleen de profielen maar ook alle communicatie, opslag en transport is beveiligd. Daarnaast vindt inbraakdetectie en preventie plaats.

Genzõ is compliant met de NEN7510 en ISO27001 normen voor communicatie in de zorg. Genzõ wordt getest door Deloitte, Assuring Medical Apps.

Informatie vastleggen

De mogelijkheden van Genzõ zijn eindeloos. Zo kunt u tijdens het videobellen foto’s en filmpjes maken. Maar ook tekst vastleggen en een audio opname maken. Tijdens het videobellen kunt u een patiënt toestemming vragen of bepaalde informatie gedeeld mag worden met bijvoorbeeld een externe arts. De patiënt houdt op deze manier volledige controle over zijn informatie en weet precies met wie dit gedeeld wordt.

 

1Minuut gratis voor mantelzorger en cliënt

Genzõ kent een uniek en simpel prijsmodel voor de zorg. U betaalt slechts €1,25 per gebruiker per maand. Patiënten en cliënten zijn vanzelfsprekend gratis

Wilt u precies weten wat de mogelijkheden van Genzõ zijn. Wij komen u graag een demonstratie geven zodat u precies kunt zien hoe Genzõ inzetbaar is bij uw zorginstelling.