Bedenken, ontwikkelen, implementeren

Een innovatieve techniek voor uw organisatie bedenken en ontwikkelen. Samen met u. Daarna de werkmethodiek aanpassen aan de toekomst. Dat is onze succesformule. Bekijk onze publicaties.

Kom in contact >

Cliënt in beeld

De Nederlandse zorg zit barstensvol parate kennis en nuttige ervaring. Dit handboek deelt die kennis en ervaring. Het is een praktisch handboek en aantrekkelijk om te lezen. Het boek volgt een casus, aangevuld met informatie over de rol van casemanager. Bedoeld voor iedereen die meer wil weten over casemanagement bij preventie en herstel.

Gratis boek aanvragen > 

Gedrag in beeld

Handboek over gedrag- en functiestoornissen in de ouderenzorg. Hoe herken je gedragsproblematiek bij ouderen en hoe ga je met ermee om? Een praktisch boek voor medewerkers in de (thuis)zorg en voor iedereen die meer wil weten over ouderenzorg.

Boek aanvragen >

Over Ons

1Minuut is een jong, dynamisch en groeiende organisatie gericht op de gezondheidszorg. 1Minuut bedenkt, maakt en implementeert innovatieve technologische oplossingen. Ons speerpunt is Augmented Reality onder andere toegepast in onze software Genzõ (communicatie en deskundigheid op afstand via de Smart Glass ofwel wearables). Voor de ontwikkeling werken we altijd vanuit de praktijk, samen met artsen of ander zorgmedewerkers. “Niet halen maar brengen” is het motto van 1Minuut.

 

De Visie van 1Minuut

Wereld waarin eenieder baas is over eigen informatie en communicatie.

  • 1Minuut vervult hierin de rol van het voorzien in deze oplossing binnen het social technisch domein, zodat deze toepasbaar is tot op het hoogste niveau van professie. Waarbij de toepassing wordt gebouwd naar drie onderwerpen die altijd een spanningsvlak zullen blijven vormen. Namelijk: makkelijk, mobiel en veilig.”
  • 1Minuut voorziet toekomstige systeemverandering waarbij huidige organisatiestructuren uiteenvallen en worden opgevangen binnen een door ons geleverd systeem, waarbij organisatie hun initiële organische bestaansrecht terugkrijgen.

 

De Missie van 1Minuut

Het leveren van Informatie & Communicatie Technologie.

Het voorzien in generieke praktische oplossingen in communicatie door middel van innovatie en het inzetten van dat wat technisch mogelijk is. Uitgangspunten, welken hierin het kloppend hart vormen zijn;

  • Makkelijk, mobiel en veilig.
  • Het vergroten van flexibiliteit in de vorm van vrijheid, mobiliteit en bewegingsvrijheid.
  • Innoveren door het voorzien in bewustwording en het veilig stellen van privacy rechten mbt tot ICT.
  • Alle informatie en communicatie wereldwijd beschermen uitgaande van de waarde van de mens als het gaat om privacy.
  • Waarmaken dat informatie veilig is.

“​1Minuut waardeert een, heeft een, en volgt haar, moreel kompas, waarbij wederkerigheid een belangrijke kernwaarde vormt.”​

“​1Minuut draagt sociale waarde en sociale innovatie dicht bij het hart, wil hier aan bijdragen, stelt de mens centraal en kijkt verder dan de landsgrenzen.”​

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak en ontdek wat 1Minuut u te bieden heeft.

Maak hier een afspraak >