Zorginnovatie Genzõ | Dé alles-in-een app voor de gezondheidszorg

Makkelijk  –  Mobiel  –  Veilig

Genzõ is dé mobiele applicatie die het toepassen van de Smart Glass integreert en alle innovaties van communicatie bundelt. Binnen Genzõ zijn samen met de zorg unieke functionaliteiten ontwikkelt en geïntegreerd.  

Het inzetten van Smart Glasses, ofwel deskundigheid op afstand, ten behoeven van continuïteit en kwaliteit verbetering voor de zorg was de aanleiding voor project Glazz. Jaren van ontwikkeling samen met de zorg, binnen dit project, heeft geresulteerd in een baanbrekende alles-in-1 oplossing en innovatie van mobiele communicatie voor de zorg. 

Genzõ is bewezen veilig, voldoet aan de hoogste privacy eisen en maakt omgaan met privacy bewust, easy en smart. Genzõ is beschikbaar voor iOS en Android en daarmee inzetbaar op elke Smartphone en Tablet!

Genzõ | Een wereld waarin u baas bent over úw informatie en communicatie

Privacy  –  Communicatie  –  Informatie

Genzõ is volledig gebouwd vanuit de kerngedachten dat privacy de basisvoorwaarde is voor elke communicatie. De technologie van de applicatie Genzõ is dienende aan allereerst deze menselijke waarde, de waarde op het niveau van de client, zorgprofessional en zorgorganisaties.

De innovatie van Genzõ is, naast de technologische innovaties, het voorzien in bewustwording van privacy op al deze niveaus. Hierdoor wordt privacy een bewuste keus. Genzõ voorziet in en beschermt uw communicatie en informatie. Uw communicatie en informatie in Genzõ is bewezen veilig.

Berichten verzenden één op één, in groepen of aan de organisatie, bellen, beeldbellen, het gebruik van de Smart Glass, het verzenden van audio en video, het maken van notities en gelijktijdige medical scribe.

Genzõ | Deskundigheid op afstand; ontwikkeld samen met en vóór de zorg!

Kwaliteit  –  Flexibiliteit  –  Continuïteit

Genzõ is zo ontwikkeld dat de mogelijkheden die mobiele devices bieden, volledig ingezet worden ten behoeve van het primaire proces van de zorg. Genzõ biedt de kwaliteit die binnen de zorg vereist is. Genzõ heeft in de praktijk bewezen dat deskundigheid op afstand zelfs kan leiden tot verbetering van kwaliteit van zorg.

Genzõ is ontwikkeld met als doel, makkelijk en mobiel, flexibiliteit van zorgprofessional te verbeteren. Het succes van Genzõ op het gebied van kwaliteit en flexibiliteit, blijkt uit de uitgewerkte business cases binnen project Glazz. Grote winst wordt geboekt op het gebied van continuïteit.

Het inzetten van Genzõ in combinatie met de Smart Glass leidt direct tot (reis)tijdsbesparing.

Genzõ | Zorgprestatie

Resultaat van 4 jaar ontwikkeling samen met de zorg

Genzõ is het resultaat van 4 jaar ontwikkeling samen met, in en voor de gezondheidszorg. Samen met Argos Zorggroep is in 2014 gestart met het project bekend onder de naam project Glazz. Project Glazz is gestart met als doel het inzetten van de Smart Glass, ofwel deskundigheid op afstand, ten behoeve van het primaire proces van de zorg. Het resultaat is een applicatie die volledig geschikt is voor toepassing binnen de dagelijkse praktijk van de zorg, makkelijk, mobiel en veilig.

Genzõ levert de zorg verbetering van kwaliteit en continuïteit, zonder dat dit ten kosten gaat van de flexibiliteit voor de zorgprofessional. Het succes van Genzõ is bewezen in de praktijk. De resultaten van de meest kansrijke business cases zijn uitgewerkt. Genzõ is zonder en met de Smart Glass klaar om direct in te zetten binnen elke zorgorganisatie.

Zorgprestatie van Genzõ: deskundigheid op afstand via Genzõ, project Glazz en een samenvatting van de casuïstiek en resultaten uit de business cases.

Lees hier alles over de Zorgprestatie van Genzõ

Project Glazz | 1Minuut | Zorginnovatie

Lees hier alles over Project Glazz of bekijk hier de Management Samenvatting van project Glazz

Genzõ | Innovatie in Privacy & Security

Smart en bewust omgaan met privacy gegevens

Dit is de visie van 1Minuut | Zorginnovatie en ook Genzõ is vanuit deze visie ontwikkeld. De wijze waarop Genzõ privacy bewust maakt en uw informatie en communicatie beveiligd is een innovatie op zich!

Genzõ ondersteund de zorgprofessional in het professioneel en bewust omgaan met privacy. Security is binnen Genzõ bewezen gewaarborgd volgens de hoogste eisen binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Binnen Genzõ kunnen zorgprofessionals bewust verantwoorde keuzes maken, alvorens informatie te delen. 

De baanbrekende innovatieve wijze waarop dubbele encryptie binnen Genzõ wordt toegepast, borgt een  bewezen hoogstaande beveiliging van elke informatie en communicatie binnen de applicatie. Vanaf dag 1 is Deloitte betrokken bij de ontwikkeling van Genzõ waar het gaat de inzet op security én privacy.

Lees hier alles over de Privacy & Security van Genzõ

Genzõ | Alles-in-1

Makkelijk  –  Mobiel  –  Veilig

Smart Glass | Beeldbellen | Bellen | Chatten | Berichten | File sharing | Medical Scribe | Groepsgesprekken

Genzõ is een unieke mobiele applicatie die communicatie zo makkelijk mogelijk maakt. Genzõ bundelt alle moderne mogelijkheden op het gebied van communicatie en maakt het inzetten van de Smart Glass ten behoeve van deskundigheid op afstand eenvoudig.

Na jaren van ontwikkeling in de praktijk van het primaire proces van zorg is Genzõ nu voor elke zorgorganisatie beschikbaar en klaar om de zorg te innoveren. Met Genzõ bent u verzekerd van dé alles-in-een oplossing voor mobiele communicatie binnen de Gezondheidszorg. Een unieke en veelzijdige innovatie gebouwd met oog voor flexibiliteit.

Genzõ is beschikbaar voor iOS en Android en daarmee inzetbaar op elke Smartphone en Tablet.

Lees hier alles over de Functionaliteiten van Genzõ

Genzõ | Thuis in veilige communicatie

Genzõ maakt gebruik van private encryptie middels een uniek beveiligingsmodel. Niet alleen de profielen maar ook alle communicatie, opslag en transport is beveiligd. Daarnaast vindt inbraakdetectie en preventie plaats.

Genzõ, ontwikkelt door 1Minuut Zorginnovatie wordt getest door Deloitte, Assuring Medical Apps.