Genzõ | Aanschaf en Implementatie

Makkelijk  –  Mobiel  –  Veilig

1Minuut Zorginnovatie heeft ervoor gekozen om het prijsmodel voor Genzõ zo laagdrempelig als mogelijk te houden. Hierdoor wil 1Minuut Zorginnovatie de aanschaf van deze zorginnovatie beschikbaar maken voor de gehele Nederlandse gezondheidszorg. 

Standaard bij elke uitrol verzorgd 1Minuut Zorginnovatie een overdracht sessie en een train-de-trainer sessie. Binnen de 1e sessie wordt de oplossing overgedragen en het beheer en organisatie vastgesteld. In de tweede sessie worden mensen getraind om het gebruik over te dragen. Met deze 2 sessies kan een zorgorganisatie alle functionaliteiten gaan implementeren binnen de organisatie.

 

1Minuut Zorginnovatie heeft jarenlange ervaring met het implementeren van deskundigheid op afstand. Ter begeleiding van de implementatie van Genzõ Smart Glass kunnen zorgorganisaties extra ondersteuning inzetten door implementatie deskundigen van 1Minuut Zorginnovatie. De NZa biedt momenteel nog kansen tot het aansluiten bij project Glazz. Binnen deze optie gaan 1Minuut en uw zorgorganisatie samen aan de slag met de doelstellingen van dit project binnen uw zorgorganisatie.

Genzõ | Prijsmodel

€ 1,25 per gebruiker per maand – clienten en mantelzorgers gratis

Om de alles-in-1 functionaliteiten van Genzõ in te zetten, betaald u slechts € 1,25 per gebruiker per maand.

Voor € 1,25 per maand per zorgprofessional is al uw mobiele communicatie via Genzõ dubbel encrypted bewezen veilig. Ook krijgt elke zorgprofessional hierdoor toegang tot alle functionaliteiten binnen Genzõ. U kunt de applicatie oneindig downloaden op mobiele devices, u betaald slechts per profiel.

Berichten verzenden één op één, in groepen of aan de organisatie, bellen, beeldbellen, het gebruik van de Smart Glass, het verzenden van audio en video, het maken van notities en gelijktijdige medical scribe.  Allemaal direct toegankelijk voor € 1,25 per gebruiker per maand.

Genzõ | Prijsmodel Smart Glass

Vast bedrag per maand per Smart Glass – ongelimiteerd te gebruiken

Alle zorgprofessionals met een profiel binnen Genzõ kunnen beeldbellen met de Smart Glass en oproepen van de Smart Glass ontvangen.

Per Smart Glass betaald u eenvoudig een bedrag per maand. De Smart Glass kan ongelimiteerd worden gebruikt binnen uw organisatie. De Smart Glass kan door elke gebruiker met een account binnen Genzõ worden gebruikt en is dus uitwisselbaar.

Bij de Smart Glass wordt een wifi kastje geleverd. Het enige waar de zorgorganisatie zelf voor moet zorgen is een sim-kaart met data abonnement. De kosten per Smart Glass zijn als volgt.

€ 350,- per maand per set o.b.v. 2 jaar contract

€ 450,- per maand per set o.b.v. 1 jaar contract

Direct aanschaffen of een afspraak maken?