Genzõ | Functionaliteiten Alles-in-1

Makkelijk  –  Mobiel  –  Veilig

Smart Glass | Beeldbellen | Bellen | Chatten | Berichten | File sharing | Medical Scribe | Groepsgesprekken

Genzõ is een unieke mobiele applicatie die communicatie zo makkelijk mogelijk maakt. Genzõ bundelt alle moderne mogelijkheden op het gebied van communicatie en maakt het inzetten van de Smart Glass ten behoeve van deskundigheid op afstand eenvoudig.

Na jaren van ontwikkeling in de praktijk van het primaire proces van zorg is Genzõ nu voor elke zorgorganisatie beschikbaar en klaar om de zorg te innoveren. Met Genzõ bent u verzekerd van dé alles-in-een oplossing voor mobiele communicatie binnen de Gezondheidszorg. Een unieke en veelzijdige innovatie gebouwd met oog voor flexibiliteit.

Genzõ is beschikbaar voor iOS en Android en daarmee inzetbaar op elke Smartphone en Tablet.

Genzõ | Smart Glass

Deskundigheid op afstand

Een van de unieke eigenschappen is de ondersteuning van Smart Glasses. Steeds meer zorg wordt thuis gegeven. Daarom heeft 1Minuut Zorginnovatie rekening gehouden met een perfecte mobiliteit. Het gebruikt van Genzõ in combinatie met Smart Glasses noemen we deskundigheid op afstand. Ondersteuning in de praktijk terwijl je handen vrij zijn.

Smartglasses maken het samen met Genzõ mogelijk real time op afstand mee te kijken uit het gezichtsveld van iemand anders. Grote verschil met “beeldbellen” is dat met de smartglass je handen vrij zijn. Bij Genzõ wordt de Vuzix M300 Smart Glass aangeboden. Deze wearable van Vuzix voldoet aan de eisen voor dagelijks gebruik.

De waarde van de Vuzix M300 heeft haar waarde inmiddels al een jaar bewezen binnen de zorg. Binnen Genzõ kan deze slimme bril eenvoudig worden gekoppeld aan het profiel van elke zorgprofessional. Het bellen met de Smart Glass is een koud kunstje en opent een wereld van mogelijkheden voor de zorg.

Lees hier alles over de Smart Glass en deskundigheid op afstand

Lees hier alles over de Zorgprestatie van Genzõ in combinatie met de Smart Glass

Genzõ | Beeldbellen – Bellen – Chatten – Berichten

Binnen Genzõ zijn alle medewerkers van een zorgorganisatie die een profiel hebben op naam vindbaar voor de medewerkers van deze organisatie. Geen telefoonnummers of emailadressen meer opslaan dus, direct in contact. Genzõ zorgt dat diegene waarmee in het verleden het meest contact is geweest, bovenaan in de contacten wordt geplaatst.

Omdat Genzõ niks op het device op slaat, maar alles in de cloud. En omdat Genzõ zelf zorgt voor de beveiliging van de communicatie en informatie. Is het mogelijk om Genzõ op elk device te gebruiken en andersom kunnen meerdere medewerkers hun persoonlijk communicatie benaderen op één device. Mobiel bellen, beeldbellen, chatten en het zenden van berichten is daardoor volledig ont-zorgd, gebundeld en beheersbaar. 

Alles wat binnen Genzõ gebeurt, blijft binnen Genzõ. Genzõ zorgt ervoor dat de zorgprofessional niet onnodig wordt gestoord of afgeleid. Binnen Genzõ is zichtbaar wie er op dat moment actief zijn. Op het device wat wordt gebruikt wordt alleen een melding getoond dat er een bericht is. De inhoud wordt niet weergegeven, pas nadat Genzõ actief geopend is.

Genzõ | Groepsgesprekken

Smart Glass | Beeldbellen | Bellen | Chatten | Berichten

 Binnen Genzõ kunnen eenvoudig groepsgesprekken worden gevoerd, of het nu gaat om beeldbellen, bellen of chatten. Zelfs bij deskundigheid op afstand middels de Smart Glass kunnen mensen worden toegevoegd. Zo kunnen meerdere disciplines vanaf hun mobiel of tablet op afstand mee kijken binnen de betreffende zorgsituatie en hun bevindingen delen in groepsverband. Dit biedt een enorme uitbreiding van toepassingsmogelijkheden. 

Genzõ | Medical Scribe

Gelijktijdige Medical Scribe & verantwoord delen Cliëntinformatie

Voor het delen van cliëntinformatie en het opslaan van informatie ten behoeve van het zorgproces, biedt Genzõ een oplossing die rekening houdt met de privacy voorwaarden die hiervoor binnen de gezondheidszorg worden gesteld. 

Binnen Genzõ kunnen videos, audio bestanden en foto’s worden gedeeld. Daarnaast is het mogelijk om ten behoeve van dossiervorming fragmenten uit video, snapshots, audio en notities op te slaan. Dit kan eenvoudig gelijktijdig aan de communicatie, zoals gedurende een beeldbel gesprek.

Lees hier alles over de innovatie van Privacy & Security binnen Genzõ

Genzõ | File Sharing 

Maken, delen en afspelen Video | Afbeeldingen | Audio | Tekst

De mogelijkheden van Genzõ zijn eindeloos. Binnen Genzõ kunnen eenvoudig video’s, afbeeldingen en audiofragmenten worden gemaakt, afgespeeld en gedeeld. Voor al deze bestanden geldt dat wat binnen Genzõ is, binnen Genzõ blijft. Deze bestanden worden niet opgeslagen op het mobiele apparaat, maar veilig dubbel versleuteld in de cloud. 

Zo kunt u tijdens het videobellen foto’s en filmpjes maken. Maar ook tekst vastleggen en een audio opname maken. Tijdens het videobellen kunt u een patiënt toestemming vragen of bepaalde informatie gedeeld mag worden met bijvoorbeeld een externe arts. De patiënt houdt op deze manier volledige controle over zijn informatie en weet precies met wie dit gedeeld wordt. Dat is zorginnovatie.