Healthbeacon | Cliëntinformatie daar

waar nodig!

Cliëntinformatie waar en wanneer u het wilt. Nooit meer tijdverlies met inloggen en zoeken in het zorgdossier. Healthbeacon toont de juiste informatie op uw scherm. Precies op het moment dat u die nodig heeft.

Kom in contact >

Healthbeacon | Niet halen,
maar brengen!

Zorgprofessionals hebben cliëntinformatie nodig. Denk aan overdracht, risicomeldingen, zorgactiviteiten en telefoonnummers. Healthbeacon ‘pusht’ die informatie naar uw scherm. Actueel, snel en makkelijk.

Kom in contact >

Healthbeacon |

De toekomst is nu!

Healthbeacon werkt met een gebruikersprofiel. De zorgprofessional krijgt specifieke cliëntinformatie op basis van zijn functie en informatiebehoefte. Alle informatie is in maximaal drie schermaanrakingen beschikbaar.

Kom in contact >

 

 

Healthbeacon | Mogelijkheden

Healthbeacon werkt samen met iBeacon. De iBeacon is overal te plaatsen. Koppeling is mogelijk aan personen en locaties. Maar ook aan materialen zoals infuuspomp, tillift of een bed. Zo is toegang tot alle informatie mogelijk. Actueel, snel en makkelijk.

Kom in contact >

Healthbeacon | Gebruiksvriendelijk en klaar voor gebruik

Healthbeacon is gebruiksvriendelijk en klaar voor gebruik. Meer weten? Maak een afspraak en ontdek wat Healthbeacon u kan bieden.

Afspraak maken >

Android 1Minuut Zorginnovatie Genzõ Smart Glass Vuzix M300 Deskundigheid op Afstand Zorgprestatie Appstore 1Minuut Zorginnovatie Genzõ Smart Glass Vuzix M300 Deskundigheid op Afstand Zorgprestatie