FAQ

Meestgestelde vragen

Genzo geeft aan dat er geen netwerkverbinding is. Wat moet ik doen?
U behoort altijd te controleren of het mifi-kastje aanstaat, kijk of deze genoeg batterij heeft en of deze zich binnen een bereik van 1 meter naast de bril bevind. Mocht dit het geval zijn, dan behoort u de wifi-instellingen in de bril te controleren. De stappen die u hiervoor nodig heeft, treft u in “Handleiding Vuzix”.
Genzo is gereset/ontkoppeld op de bril, wat nu?
Log op uw mobiele toestel in met het Genzõ profiel die u op de bril wilt gebruiken. U heeft hier de toegangscode, de vijfcijferige code en de drie beveiligingsvragen voor nodig. Scroll naar de bubbel met hierop uw persoonlijke foto. Onderaan treft u de QR-code. Open de app Genzõ op de Smart Glass en scan vervolgens met de Glass de bijbehorende QR-code. Tot slot krijgt u twee verschillende opties te zien in de bril, namelijk uw eigen profiel en het profiel van uw organisatie. Kies altijd voor de optie van uw eigen organisatie (roze kring om het logo van uw organisatie). Log uit op uw mobiele toestel.
Wanneer ik de bril aanzet krijg ik op mijn beeldscherm een melding te zien met de OTA-update, wat moet ik hiermee?
Dit betekent dat er een nieuwe software-update beschikbaar is voor de bril. Deze update moet gedownload worden en daarna worden geïnstalleerd. Kies voor “Update Now” en volg de stappen op het beeldscherm. Hierna is de Smart Glass gereed voor gebruik.
Waar vind ik de handleidingen van Genzõ en de Smart Glass?
De handleidingen van onze diensten kunt u aanvragen op de handleidingen en folders pagina. Deze kunt u vinden in het menu rechts bovenin.

Niet gevonden wat u zocht? Stel ons een vraag! Of bel onze servicedesk 010-316-7700