Skip links

Oplossingen

Genzõ is de alles-in-1 communicatie-app voor de gezondheidszorg, waarmee chatten, informatieoverdracht en beeldbellen via Smart Glasses, mogelijk is.

Lees meer
Oplossingen

Maak kennis
met Genzõ

Deskundige zorg zonder afstand
Via een veilige online verbinding kan de zorgmedewerker een Smart Glasses opzetten en met een professional op afstand (video)bellen, chatten en bestanden delen. Via een ingebouwde camera kijkt deze professional op afstand mee door de ogen van de brildrager. De zorgmedewerker heeft tijdens het beeldbellen de handen vrij en kan de adviezen en aanwijzingen van de collega zorgprofessional direct uitvoeren.

Groot voordeel dat cliënten ervaren is dat ze snel en effectief geholpen worden door hun vertrouwde zorgmedewerker. Dus niet onnodig veel extra mensen op hun kamer, extra reistijd, of wachttijd voor een nog te plannen afspraak. Maar deskundige hulp, direct beschikbaar, op elk gewenst moment.

Flexibel en afgestemd op uw organisatie
Afhankelijk van de behoeften van uw organisatie zijn de mogelijkheden flexibel in te zetten. Zo kan een docent op afstand meekijken bij een leerling en zelfs een toets afnemen. Maar ook kan een gedragskundige direct meekijken tijdens onbegrepen gedrag. Zonder dat dit het gedrag of rust van de cliënt beïnvloed.

Door het voeren van groepsgesprekken is het mogelijk vanuit meerdere disciplines mee te kijken en een totaal advies te geven.

Online platform voor zorgprofessionals
Natuurlijk staan wij niet stil. Achter de schermen blijven we doorgaan met nieuwe ontwikkelingen, zoals een protocollen module, datamanagement, tweede medicatiecontrole en een wondzorgmodule. Met deze ontwikkelingen bieden we een compleet platform vol waardevolle informatie voor zorgprofessionals. Waarmee (specialistische) kennis binnen alle lagen van de organisatie behouden blijft en sneller toegankelijker is.

Download Nederlandse brochure
Download Engelse brochure

Makkelijk in beheer
Het toevoegen of verwijderen van werknemers kan eenvoudig in eigen beheer worden uitgevoerd. Zo heeft iedere medewerker een eigen profiel waarmee chatten en beeldbellen met andere professionals met een Genzõ profiel binnen en buiten de organisatie mogelijk is.

Bewezen veilig
Genzõ voldoet aan de hoogste privacy en veiligheidseisen binnen de gezondheidszorg. De informatie die binnen Genzõ gedeeld wordt, blijft binnen Genzõ en wordt opgeslagen en bewaakt in de Cloud. Toegang tot de gegevens is alleen mogelijk na uitvoerige identificatie en aanvullende verificatie. Hierdoor kan Genzõ veilig op ieder toestel gebruikt worden. Vergeten uit te loggen is niet mogelijk. Zodat de privacy van de cliënt zoveel mogelijk gewaarborgd blijft.

Certificeringen
1Minuut is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd en voldoet aan de MedMij standaarden. Dit betekent dat niemand, zelfs wij niet, kunnen meekijken. Deloitte Assuring Medicals apps is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van Genzõ. En prijst onze beveiliging, zonder daarbij in te leveren op gebruiksgemak en mobiliteit.

AVG, GDPR en verwerkersovereenkomsten zijn voor ons vertrouwde onderwerpen en bij ingebruikname van de app, is dit dus goed geregeld. Geen problemen achteraf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide veiligheidsnormen. We vertellen er graag over.

Download Nederlandse brochure
Download Engelse brochure
Oplossingen

Smart Glasses

1Minuut werkt samen met zowel Google als Vuzix voor het beeldbellen met Genzõ. Beide brillen bevatten een ingebouwde microfoon en hoge resolutie camera.

Een medewerker op afstand kan ‘door de ogen’ van de brildrager meekijken en deze voorzien van tips en aanwijzingen. Doordat de brildrager de handen vrij heeft, kan deze direct handelen. Door de aanwijzingen van de professional op afstand, voelt de brildrager zich zekerder van de uit te voeren taak en is de cliënt meestal direct geholpen. Bijkomende voordelen; geen reistijd of wachttijd voor een afspraak bij de betreffende expert.

Oplossingen

De voordelen van Genzõ en Smart Glasses.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op

Kom in contact