Skip links

1Minuut

Alles wat wij doen, doen we om het werk van zorgmedewerkers makkelijker te maken en zo de kwaliteit van onze ouderenzorg hoog te houden.

Lees meer
1 Minuut

Innovatieve technologie
de sleutel tot verandering

Op een congres in Amerika komen eigenaren Martijn de Groot en Wouter Steutel in 2012 voor het eerst in aanraking met Google Glass. ‘We wisten direct dat dit het ontbrekende puzzelstuk is om de uitdagingen in de ouderenzorg aan te pakken.

Eenmaal thuis gaan we aan de slag om onze eerdere plannen aan te scherpen en het idee van Genzõ in combinatie met Smart Glasses is geboren. Daarmee ons antwoord om de toenemende vergrijzing en de uitstroom van kennis in de ouderenzorg om te buigen.’

Omdat we geloven in samenwerking, worden er partners gezocht om zo kennis uit de dagelijkse praktijk in onze producten te integreren. Deze partners worden gevonden in Argos Zorggroep en DSW. Later komt daar tanteLouise bij. Ook de NZa reageert positief op onze plannen.

‘Het maakt me het meest trots dat we daadwerkelijk verschil maken met onze producten in deze belangrijke markt.’ - Martijn de Groot, Mede-eigenaar 1Minuut

Waarom we doen wat we doen

We willen organisaties in de gezondheidssector en met name ouderenzorg voorzien van slimme innovatieve oplossingen. Zodat de werkdruk verlaagd kan worden en er goede kwalitatieve zorg geboden kan worden op het moment dat het gewenst is. De ouderenzorg heeft onze speciale aandacht, omdat deze generatie ervoor heeft gezorgd dat wij nu leven in welvaart. Laten wij goed voor onze ouderen zorgen.

Onze belofte
De producten van 1Minuut zijn makkelijk, mobiel en veilig.

Makkelijk
Al onze toepassingen ontwikkelen we samen met zorgprofessionals, zodat we de eindgebruiker ondersteunen met de slimste oplossingen.

Mobiel
Wij geloven dat het antwoord voor de uitdagingen in de ouderenzorg in digitale oplossingen ligt. Daarmee kan kennis snel en locatie onafhankelijk gedeeld worden.

Veilig
Wij staan erop dat onze producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en durven dit ook te garanderen. Meer informatie

Maak kennis met onze professionals!

1 Minuut

Nieuws

Lees onderstaand het laatste nieuws en updates van 1Minuut. Up to date blijven over het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

1 Minuut

Samenwerking

tBureau vernieuwt de zorg met inzet van eHealth, door proces aanpassing en stimuleren van nieuwe en betere samenwerking in de keten. tBureau is gespecialiseerd in implementatie en kiest samenwerking met partners die technologie leveren. Uitgangspunt is om door zorgvuldige implementatie en borging van de technologie zorgmedewerkers concreet te ondersteuning in de uitvoering van hun werk. tBureau kent onze oplossing en staat klaar voor een goede implementatie in uw organisatie.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op

Kom in contact