Skip links

E-learnings beschikbaar

Vanaf maart 2021 zijn drie e-learnings beschikbaar om nog makkelijker te leren werken met Smart Glasses en Genzõ

In de module Genzõ krijgen deelnemers inzicht in de mogelijkheden van onze app. We leggen uit welke functionaliteiten er binnen de veilige omgeving van Genzõ zijn zoals chatten, bestanden delen en beeldbellen. Daarnaast zijn voor de Glass en voor de Vuzix Smart Glasses e-learnings beschikbaar. Aan de hand van een eenvoudig navigatiemenu leren deelnemers de werking van de bril, de koppeling met een netwerk en kan er worden geoefend aan de hand van een aantal opdrachten.

We adviseren zorgorganisaties een aantal superusers (ambassadeurs) aan te wijzen, die hun collega’s betrekken bij het werken met Smart Glasses. Voor de start zorgen wij ervoor dat deze superusers alle ins en outs kennen en blijven we in nauw contact met hen.

De superuser kan vervolgens met behulp van de e-learnings eenvoudig uitleg geven aan collega’s. Zorgmedewerkers kunnen oefenen met de opdrachten en worden bedreven in het werken met de bril voordat deze wordt ingezet bij zorgmomenten.

De e-learnings zijn bereikbaar via het 1Minuut klantportaal. Dit klantportaal sluit aan bij onze visie dat kennis tussen zorgorganisaties wordt gedeeld en er hiermee een platform ontstaat voor Smart Glasses gebruikende zorgorganisaties. Ervaringen, use cases, business cases, video’s e.d. kunnen hierop worden gedeeld.

 

 

NIEUWS – 18 mei 2021