Skip links

Finalist KVK Impact Award

Yes, wij zijn samen met 4 andere ondernemers genomineerd voor de KVK Impact Award!

Meer dan 110 ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf die onder invloed van de coronacrisis een product of dienst op de markt hebben gebracht, hebben zich ingeschreven voor de KVK Impact Award 2021. Ondernemers die het echt anders zijn gaan doen. Ondernemers die het roer hebben omgegooid en bijvoorbeeld volledig online zijn gaan ondernemen. 

Een groot deel van de ondernemers lijkt creatiever en veerkrachtiger dan ooit. Bij de pakken neerzitten hoort er niet bij en nieuwe initiatieven worden opgezet. Er wordt volop geïnnoveerd. Om deze producten en diensten, die tijdens de coronacrisis op de markt gebracht, een extra podium te geven, presenteert KVK dit jaar weer de Impact Award.

Een landelijke jury beoordeelde alle inschrijvingen. Ook bekeek de jury de websites van de ondernemingen en deed onderzoek. Er is gekeken of de innovatie op een creatieve manier een oplossing biedt voor een probleem in deze huidige tijd. Nu zijn de vijf finalisten bekend en kan er vanaf 11 januari worden gestemd! Mogen we rekenen op jouw stem? Klik dan hier!

KVK Innovatie Top 100
Op 2 februari, tijdens het online programma ‘Stappen maken met innovatie’ wordt bekend wie de uiteindelijke winnaar is. De KVK Impact Award 2021 is een onderdeel van de KVK Innovatie Top 100.

 

NIEUWS – 11 januari 2022