Skip links

Vacature junior en senior consultant

Word jij onze nieuwe collega?

1Minuut biedt zorgverleners Smart Glasses om kwalitatieve zorg te blijven bieden en arbeidstekorten op te vangen. We bedenken innovatieve technologische oplossingen die het werk van de zorgverlener gemakkelijk, mobiel en veilig maken. Als consultant ben je dé expert op gebied van Smart Glasses en help je zorgprofessionals in het succesvol gebruik hiervan.

Het team

We werken nauw samen met klanten voor de ontwikkeling van onze oplossingen. Hiervoor beschikken we over een team van experts, die elkaar aanvullen en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken.

Onze consultants zorgen ervoor dat klanten succesvol zijn bij de implementatie van Smart Glasses. Zij onderhouden het klantcontact en zijn vaak op de zorglocatie te vinden. Met Productontwikkeling en Sales vindt regelmatig overleg plaats over klantvragen of verbetervoorstellen van onze producten en dienstverlening.

Jouw baan

Je begeleidt zorgorganisaties bij de implementatie en het uitrollen van Smart Glasses; je traint (zorg)professionals om met Smart Glasses te werken, geeft presentaties, ondersteunt de zorgorganisatie bij projectplan en planning, schrijft evaluaties, formuleert aanbevelingen en bent pro-actief in het oplossen van overige klantvragen. Aan de Servicedesk wordt gezamenlijk invulling gegeven en je draagt actief bij aan de verdere ontwikkeling van 1Minuut.

Wij zijn op zoek naar een (ervaren) gedreven collega met kennis van de zorgsector;

Heb je een HBO+ werk- en denkniveau (en heb je minimaal 3 jaar klantgeoriënteerde werkervaring)?

Heb je ervaring in het schrijven van klantvoorstellen?

Ben je klantgericht, communicatief sterk, analytisch, een echte teamspeler en ben je bereid te reizen door heel Nederland?

Dan is een baan als consultant bij 1Minuut iets voor jou!

1Minuut biedt:

  • Flexibele werkweek van 40 uur
  • Laptop, telefoon, lease-auto
  • Marktconform salaris (de hoogte is afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling
  • Diversiteit aan werkzaamheden en klanten
  • Een leuk team met regelmatig gezellige uitjes
  • De Rotterdam Science Tower is je uitvalsbasis

Neem voor meer informatie contact op met Wouter Steutel: wouter@1minuut.com telefoonnummer 06 – 25 01 9874. Of stuur je CV naar info@1minuut.com!

 

VACATURES – februari 2022